Gość ziko Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Od paru miesięcy wyczuwam zgróbienie skóry w prawej pachwinie, coś na kształt guzka, bruzdy. Byłem już u chirurga jednak ten nie potrafił wskazać konkretnej przyczyny. Polecil jednak wykonanie badań na kwas moczanowy i USG, które jednak wyszły dobrze. Badania USG wykazały coś na kształ zgrubiena skórnego, nie stwierdzono objaw przepukliny. *Guzek* w ciągu dnia ma tendencie do powiększania się, a w ciągu nocy maleje. Mam dość ciężką pracę i wydaje mi się że przy większym wysiłku guzek się powiększa. Nie wiem co dalej z tym robić. Guzek jest bolesny tylko wtedy gdy się go uciska pozatym chodzi się z tą przypadłością malo komfortowo. Z góry dziękuje za wszelką pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Czy ma Pan problemy z krążeniem (np. obrzęki na nogach, żylaki)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziko Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Nie mam problemów z krążeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Czy na skórze widoczne są w tym miejscu jakieś niepokojące zmiany skórne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 Generalnie, skóra pod którą znajduje się guzek wygląda normalnie, nie ma żadnych zaczerwienień itp. jedynie jest wybrzuszona przez guzek i wygląda to tak jak by na środku była jakaś bruzda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziko Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Odnawiam temat i proszę o pomoc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Najlepiej aby taką zmianę obejrzał jeszcze dermatolog, w zasadzie lekarz wskazał na zgrubienie skórne, a bez obejrzenia zmiany trudno mi w zasadzie powiedzieć co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość seba Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 idż kurwa do lekarza i niech ci to wytna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 jeśli to nie jest pochodzenia onkologicznego to umiejętnie postawione pijawki dadzą sobie radę z tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi