Gość Konrad Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Mam pewien problem, nie jestem do konca przekonany ale wydaje mi sie ze wczorajszej nocy nastapilo krwawienie z mojego penisa poniewaz dostrzeglem plame krwi na koldrze oraz na moich majtkach. nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzylo, nie czulem zadnego bolu, a wedzidelko jest moze troszeczke czerwiensze jednak nie wyglada ani na zerwanie ani na naderwanie. nie odczuwam zadnego pieczenia. co moze byc tego przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zapewne doszło do niewielkiego naderwanie wędzidełka co może nawet nie być zbytnio odczuwalne, a wywoływać dość duże krwawienie. Takie naderwanie powinno zgoić się samoistnie. W razie wątpliwości trzeba w tej sprawie udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konrad Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 czy to oznacza ze na jakis czas mam zaprzestac stosunkow? czy to moze sie powtorzyc w przyszlosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Trzeba na około 2 tygodnie raczej zaprzestać nadwyrężania napletka (np. odbywania stosunków seksualnych). Niestety, ale nie jest wykluczone, że w przyszłości może się to powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konrad Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 dziekuje za odpowiedz i porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi