Gość KLAUDIA Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 rok temu okazalo sie ze mam bakterie helicobat....miedzy zoladkiem a dwunastnica i bralam tabletki ok tygodnia pozniej wyjechalam i nie zdolalam ponownie sprawdzic czy jest juz ok,takze wykryto u mnie kamienie w woreczku zolciowym ale na to tylko diete mialam teraz boli mnie srodbrzysze ogolnie czuje ucisk i przy tym mdlosci lecz nie wymiotuje,nie raz mam uderzenia goraca i szybsze tetno,czesto jak wstane rano z lozka i odrazu mam bol tego srodbrzusza i tak juz ok 3 mies,bylam u lekarki szwedki i po badaniu brzucha mianowicie po macaniu gdzie boli itd stwierdzila ze mam brac omeprazol i mi pomoze wiec biore ale on nie pomaga bo i tak dalej mnie boli,czy powinnam udac sie na gastroskopie?czy dalej brac omeprazol 2 razy dziennie jak dotychczas???musialam poprosic o porade bo tu w szwecji z leczeniem to jest masakra,pozdrawiam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 CZY POWINNAM UDAC SIE NA GASTROSKOPIE? - radziłbym w takim przypadku wykonać kontrolną gastroskopię, jeśli okaże się, że wynik jest prawidłowy dolegliwości mogą pochodzić ze strony kamiczo zmienionego pęcherzyka żółciowego, a w takim przypadku konieczny jest zabieg usunięcia pęcherzyka CZY DALEJ BRAC OMEPRAZOL 2 RAZY DZIENNIE JAK DOTYCHCZAS? - można nadal zażywać omeprazol jednak jeśli nie skutkuje to tym bardziej świadczy to o tym, że dolegliwości mogą być ze strony pęcherzyka żółciowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ida Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 Mam takie same objawy! Mdlosci!! Omeprazol tez mi nie pomaga(zalecil mi go lekarz na przepukline przelyku siedem lat temu i go biore). Mam kamienie w pecherzyku zolciowym. I nagle od tygodnia mdlosci! Chyba powinnam usunac kamienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi