Gość Tomek Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Witam. 5 dni temu przeszedlem zabieg usuniecia przepukliny pachwinowej. Dzisiaj żona w sposob oralny i bardzo delikatny doprowadzola mnie do orgazmu.Moje pytanie brzmi: czy taki orgazm moze miec jakis szkodliwy wplyw na zdrowie,bo musze przyzanc ze czuje sie dobrze, ale sam orgazm byl troche bolesny.I mniej wiecej od tego wlasnie czasu zaczalem odczowac lekki bol jadra po stronie operowanej. Za kazda pomoc bede bardzo wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Takich orgazm nie powinien wpłynąć negatywnie na Pana pooperacyjny stan. Radzę jednak wstrzymać się od stosunków seksualnych na około miesiąc po zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Dziekuje bardzo za odpowiedz. Jednak mam jeszcze jedno pytanie: Czy jes to normalne, że po tej operacji nie moge podciagnac jadra po stronie operowanej za pomoca miesnia? Ono po prostu zawsze opada bezwładnie na dół moszny i ni jak nie moge go podciagnac. Natomiast to drugie moge podciagnac bez problemu. Bede bardzo wdzieczny za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Tak, to normalny stan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi