Gość Łukasz Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Mam pytanie dotyczące wzwodu. Mam 30 lat i od kilku miesięcy współżyję z dziewczyną. Wcześniej, jeszcze 1-2 lata temu, gdy *te sprawy* pozostawały u mnie w marzeniach - miałem bardzo silne wzwody (100% sztywności) podczas myśli erotycznych czy też filmów. Teraz, gdy nie jestem z moją partnerką doprowadzenie do wzwodu za pomocą samego umysłu i wyobraźni jest praktycznie nie możliwe!!! Tak jakbym utracił moc mojej wyobraźni, choć czasem bardzo chcę, żeby mi stanął. Jedyne co, to sztywnieje mi po pewnym czasie masturbacji, ale nie chcę jej praktykować. Przy dziewczynie jest niby OK, ona mnie podnieca, ale i tak mój penis jest trochę mniej sztywny niż dawniej i do erekcji dochodzi nieco wolniej. Czy to w porządku, czy też może dzieje się ze mną coś niepokojącego??? Czy to początek moich problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Czy to w porządku, czy też może dzieje się ze mną coś niepokojącego? - raczej nic niepokojącego w tym stanie nie ma Czy to początek moich problemów? - może ma to niewielkie podłoże psychiczne dlatego jeśli to Pana martwi można w tej kwestii skonsultować się z seksuologiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Czyli rozumiem, że to, że zacząłem współżyć z dziewczyną nie powinno osłabiać mojego podniecenia (siły mojej wyobraźni) wtedy, gdy dziewczyny przy mnie nie ma ??? Bo właśnie zanim zaczęliśmy uprawiać seks podniecało mnie wiele rzeczy (zdjęcia, filmy), a obecnie tylko ona ma *moc sprawczą.* To mnie dziwi i trochę niepokoi. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 To normalna sytuacja. Seks staje się być dla Ciebie powszechnością więc już nie wzbudza w Tobie takich emocji jak kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Dziękuję za odpowiedź, POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
detron34 Opublikowano 12 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2024 Przede wszystkim powinieneś do problemu podejść na spokojnie. Jak będziesz się nakręcał będzie tylko gorzej. Po drugie powinieneś pobrać sobie takie tabletki o nazwie Prosent 600 to jest nieszkodliwy preparat ogólnie na wywołanie erekcji oraz zwiększenie libido co też w twoim przypadku może być zasadniczym problemem. Uszy do góry i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi