Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Niepełny wzwód przy stosunku seksualnym

Gość Łukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie dotyczące wzwodu. Mam 30 lat i od kilku miesięcy współżyję z dziewczyną. Wcześniej, jeszcze 1-2 lata temu, gdy *te sprawy* pozostawały u mnie w marzeniach - miałem bardzo silne wzwody (100% sztywności) podczas myśli erotycznych czy też filmów. Teraz, gdy nie jestem z moją partnerką doprowadzenie do wzwodu za pomocą samego umysłu i wyobraźni jest praktycznie nie możliwe!!! Tak jakbym utracił moc mojej wyobraźni, choć czasem bardzo chcę, żeby mi stanął. Jedyne co, to sztywnieje mi po pewnym czasie masturbacji, ale nie chcę jej praktykować. Przy dziewczynie jest niby OK, ona mnie podnieca, ale i tak mój penis jest trochę mniej sztywny niż dawniej i do erekcji dochodzi nieco wolniej. Czy to w porządku, czy też może dzieje się ze mną coś niepokojącego??? Czy to początek moich problemów?

Czy to w porządku, czy też może dzieje się ze mną coś niepokojącego? - raczej nic niepokojącego w tym stanie nie ma Czy to początek moich problemów? - może ma to niewielkie podłoże psychiczne dlatego jeśli to Pana martwi można w tej kwestii skonsultować się z seksuologiem

Czyli rozumiem, że to, że zacząłem współżyć z dziewczyną nie powinno osłabiać mojego podniecenia (siły mojej wyobraźni) wtedy, gdy dziewczyny przy mnie nie ma ??? Bo właśnie zanim zaczęliśmy uprawiać seks podniecało mnie wiele rzeczy (zdjęcia, filmy), a obecnie tylko ona ma *moc sprawczą.* To mnie dziwi i trochę niepokoi. Proszę o odpowiedź.

Przede wszystkim powinieneś do problemu podejść na spokojnie. Jak będziesz się nakręcał będzie tylko gorzej. Po drugie powinieneś pobrać sobie takie tabletki o nazwie Prosent 600 to jest nieszkodliwy preparat ogólnie na wywołanie erekcji oraz zwiększenie libido co też w twoim przypadku może być zasadniczym problemem. Uszy do góry i do przodu.