Gość grażyna Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Po biopsji dostałam taki wynik: Rozpoznanie Histopatologiczne Proliferatio epitheli intraductalis et intralobularis. DCIS non excludum. Mat.II:fibrosclerosis. Proszę o przetłumaczenie, bo nic zupełnie z tego nie rozumiem. Z góry dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Proliferacja (namnażanie się) nabłonka wewnątrzprzewodowego i wewnątrzpłacikowego. Ductal Carcinoma In Situ (Rak przewodowy miejscowy) nie wykluczony/usunięty. Stwardnienie włókniste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grażyna Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Co mam dalej robić w tym przypadku, czy to jest bardzo groźne i jest się czym martwić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Czy to wynik z osuniętego guzka (biopsja otwarta)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grażyna Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2008 Tak , to była biopsja otwarta. 2 tygodnie temu. A teraz pojawił się krwiak , lekarz dzisiaj przepisał antybiotyk. Na jutro mam wizytę bo będzie przeprowadzał jakieś nakłucia. Jestem przerażona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi