Gość Paweł Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Od kilku dni czuję ból w podbrzuszu (od dłuższego czasu - z rok lub więcej zauważyłem, że jelito mi się opuściło do moszny do lewego jądra). Proszę o polecenie godnego zaufania specjalisty w rzeszowie lub przemyślu, a także o odpowiedź po jakim czasie będę mógł wrócić do pracy fizycznej, czy operacja przepukliny stanowi zagrożenie dla zdrowia i życia? i ile czasu po operacji mogę spędzić w szpitalu? (Zależy mi na jak najszybszym powrocie do pracy) Z góry serdecznie dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Co do specjalistów z miast jak wyżej to ich niestety nie znam. po jakim czasie będę mógł wrócić do pracy fizycznej? - wszystko zależy od rodzaju wykonanego zabiegu, jeśli z użyciem siatki to 1-2 miesięcy, bez użycia siatki około 3 miesiące czy operacja przepukliny stanowi zagrożenie dla zdrowia i życia? - nie i ile czasu po operacji mogę spędzić w szpitalu? - około 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bardulo Opublikowano 4 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 W moim wypadku lekarz zalecił 3 tygodnie zwolnienia lekarskiego.Operacja była z użyciem siatki,pobyt w szpitalu trzy doby,pierwszy dzień to przygotowanie,następnie operacja,znieczulenie t.z.w kręgosłup,wstanie po7 godzinach.Dziś jest 20 dzień po operacji jest dobrze,czyli za dwa dni do pracy[fizycznej] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi