Gość Katarzyna Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Witam, Mam 19 lat i wczoraj wyczułam w okolicach wzgórka łonowego małą podskórną wypukłość. Nie wiem czy można to nazwać guzkiem. Nie odczuwam bólu przy dotykaniu go, nie przesuwa się i nie jest zaczerwieniony. Nie jest specjalnie widoczny, nie jest też mocno wyczuwalny. Nie wycieka z niego żadna wydzielina. Jest mnie więcej wielkości 5mm. Czy to coś poważnego? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Trudno mi określić czym może być ta zmiana bez bezpośredniego badania. Radziłbym w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Taka zmiana może być tłuszczakiem, włókniakiem czy też być może kaszakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi