Gość Adam Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Witam, kilka dni temu poczułem lekkie peczenie podczas naciagania skóry na penisie. Z upływem czasu pieczenie nasilalo się i j pojawily mi sie czerwone plamki na żołędzi. Na chwile obecna, naciaganie skory jest bardzo niekomfortowe i bolesne. Skora wyglada jak sie skurczyla, a w miejscu ucisku połyskuje sie. Mialem podobny problem pol roku temu, ale objawy ustapily po 3 dniach. Tym razem tak sie nie stalo, a same objawy wystepuja juz okolo 6 dni. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co może być powodem tych objawów. Być może to np. grzybicze zapalenie penisa. Trzeba by w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi