Gość Tomasz Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Witam. Od dwóch tygodni wykonywałem ćwiczenia polegające na dojeniu członka z zamiarem polepszenia kondycji penisa. trzy dni temu zauważyłem że na prawej stronie penisa pojawiła mi się opuchlizna,następnego dnia wykonałem jeszcze jedno ćwiczenie i zauważyłem ze w tym miejscu zrobił mi się mały wylew podskórny, po tym zaprzestałem ćwiczeń. Opuchlizna ta kształtem przypomina jajko, jest to opuchlizna podskórna ponieważ przesuwa się ona wraz z napletkiem w zależności od wzwodu,w stanie spoczynku jest na żołędziu, w stanie wzwodu na połowie długości penisa, jest miękka ( pulchna) i elastyczna jak skóra i nie odczuwam żadnego bólu, jednakże w tym samym miejscu pojawiły mi się plamki wskazujące na wylew podskórny. od dwóch dni zaprzestałem ćwiczeń, zacząłem smarować to miejsce liotonem 1000 lecz jak dotąd *opuchlizna* dalej utrzymuję się na członku. Czy mam poczekać jeszcze trochę aż to się wchłonie? czy udać się już do specjalisty, jeśli tak to do jakiego. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zapewne doszło właśnie do wylewu krwawego podskórnego z uwagi nad nadwyrężenie członka. Radzę często smarować zmianę (4-5 razy dnia) żelem z heparyną i zaprzestać ćwiczeń na członku na przynajmniej 2 tygodnie. Do dwóch tygodni zmiana powinna się wchłonąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi