Gość Wiktor Opublikowano 26 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Witam, raz na tydzień dość intensywnie ćwiczę w piłkę nożną w poniedziałki. ból w wewnętrznej cześći prawej nogi w okolicach uda utrzymuje się ok. 2-3 dni, a później ustępuje. co tydzień jest to samo. 2 dni temu byłem u kuzyna i graliśmy w różne gry, podczas podnoszenia wysoko kolan odczuwałem ból od wewnętrznej strony uda. na drugi dzień podczas rozciagania bądź naciagania tego mięsnia a nawet w pozycji leżącej naciskam kolanami ugiętymi o siebie i czuję intensywny ciągnący się ból w tych okolicach. Proszę o pomoc, bo za 2 dni mam turniej w piłkę nożną i muszę zagrać .! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Bez badania trudno mi określić co się dzieje. Być może doszło do naderwania mięśni przywodzicieli uda. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktor Opublikowano 13 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Byłem u ortopedy już dawno, ale ten powiedział, że nic się nie dzieje, i mam przezwyciężać ból, jednakże jest on momentami naprawdę bardzo silny i po każdym wysiłku wraca. Powiedział też, że mięśnie najprawdopodobniej *zapamiętały* ból, a obecnie nic na USG nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Proszę jeszcze w tej sprawie udać się do poradni rehabilitacyjnej. Lekarz rehabilitacji zaleci odpowiednie zabiegi rehabilitacyjne i ćwiczenia, które na pewno uśmierzą dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi