Gość Tomasz Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam serdecznie otóż wczoraj miałem zabieg wycięcia zmiany barwnikowej górnej wargi (potoczny pieprzyk) mam założone szwy na okres 7 dni, moje pytanie brzmi czy mogę spożywać alkohol w czasie noszenia szwów??. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Tak, można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaja Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 czy napewno? jestes jakis spiecjalista?? własnie dzis bylam na usunieciu i zastanawiam sie czy mozna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dragon Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 witam ja się chciałem zapytać czy mogę dziś pić wódkę na osiemnastce kolegi jak jutro mam mieć usuwanie pieprzyka przy znieczuleniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi