Gość Paweł Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam, Jestem Paweł mam 17 lat, Ostatnio przez przypadek udeżyłem, *nadziałem* się lekko o zaokrąglony kant parapetu pod penisem a nad jądrami w mosznę ,jądra prawie w ogóle nie bolały jak to bywa po uderzeniu w nie ale boli mnie tzn pobolewa lekko przez krótki moment od czasu do czasu po bokach moszny i trochę za jądrami oraz czasem górna część jąder tzn od góry. Czy coś mogło mi się stać poza lekkim stłuczeniem ? Bo jak poczytałem w internecie to trochę strach o jakiś zmiażdżeniach, niedrożności nasieniowodów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Raczej nie jest to nic poważnego. To zapewne niewielkie stłuczenie i taki niewielki ból okresowy powinien w przeciągu kilku dni ustąpić samoistnie. Jeśli do tego nie dojdzie trzeba w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość niefart Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 ja - to smieszne, usiadlem na jądra, z takim rozmachem ze teraz boli, mija juz chyba 5ty dzień, jadro jest wyraznie wieksze od zdrowego, boli, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi