Skocz do zawartości
eChirurgia.pl

Szybsze męczenie i cięższy oddech po narkozie

Gość Marta

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, 2 tygodnie temu miałam zabieg usuwania włókniaka z piersi pod narkozą. Od tamtego czasu czuje się słabsza, szybko się męczę i ciężej mi się oddycha po nie dużym wysiłku między innymi przy porządkach w domu. Poza tym po zabiegu jestem bardziej poddenerwowana i nie wiem czy jest to wina stresu jaki wcześniej przechodziłam czy też skutki uboczne narkozy ? Chciałam również zapytać jak długo po zdjęciu szwów nie można się kąpać w basenie?Jutro mam ściągnięcie szwów a rana już ładnie się zagoiła,(mam jeszcze małe strupki) Bardzo proszę o odpowiedź.

Poza tym po zabiegu jestem bardziej poddenerwowana i nie wiem czy jest to wina stresu jaki wcześniej przechodziłam czy też skutki uboczne narkozy ? - to na pewno nie jest skutek narkozy, leki stosowane w czasie znieczulenia całkowicie przestają działać po okresie około 24 godzin, być może właśnie spowodowane jest to stresem Chciałam również zapytać jak długo po zdjęciu szwów nie można się kąpać w basenie? - jeśli strupki całkiem odpadną można swobodnie już kąpać się na basenie

Gość monika

witam mam 33 i mialam juz 11 narkoz i czuje sie bardzo zle mam depresje brak koncentracji i jestem bardzo oslabiona wejscie po schodach sprawia trudnosci wczesciej tego nie mialam bo jestem typem sportowca .