Gość mała Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Dziś zobaczyłam zgrubienie nad prawą piersią,z lewej strony -tak w kierunku mostka.Jest nad piersią w odległości ok 3 cm pod obojczykiem.Wydaje mi się,ze pojawiło się nagle,bo jest dość widoczne -ok 1 cm,taka górka na skórze.Dość twarde, o regularnym kształcie.Mam 32 lata,4 lata temu rodziłam.Co to jest? Proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Jeśli zmiana nie jest związana z gruczołem być może to jakiś powiększony węzeł chłonny, kaszak, tłuszczak, włókniak. Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mała Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 Dziękuje za odpowiedz .Byłąm już u lekarza rodzinnego,który po badaniu podejrzewa właśnie włókniaka i zasugerował wycięcie .Aktualnie czekam na wizytę u chirurga,więc mam nadzieje,ze wszystko będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi