Gość Paweł Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nigdy wcześniej nie odczuwałem bólów głowy od 2 miesięcy praktycznie nieustannie boli mnie głowa jest to lekki ból do wytrzymania jednak niekiedy się nasila i wtedy trudno wytrzymać od około miesiąca zauważyłem ze z lewej strony na czole pojawił mi się guz od tego czasu ból się trochę nasilił prosze o poradę co to może być czy to jakaś zmiana kostna czy tez może nowotwór lub jakiś guz mózgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Bez bezpośredniego badania trudno mi określić czym może być ten guz. Trzeba udać się z tym problemem do lekarza. On po badaniu wyjaśni czym może być zmiana guzowata lub zaleci dodatkowe badania np. RTG czaszki. Na pewno trzeba na początku stwierdzić czy guz ma związek z układem kostnym czy też z tkankami miękkimi. Z bólami głowy należałoby skonsultować się z neurologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi