Gość Kamil Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jestem po obrzezaniu i mam nałozony pierścień, chciałem zapytać po jakim czasie mniej wiecej opuchlizna zejdzie a pierscien spadnie oraz czy to normalne iz gdy ściagam opatrunek zazywczaj jest czerwony śluz w kolorze krwi i ma nieprzyjemny zapach, czy powinienem sie z tym zgłosic do hirurga ktory mnie prowadzi czy mozna temu samemu zaradzic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 po jakim czasie mniej wiecej opuchlizna zejdzie a pierscien spadnie? - najczęściej po około miesiącu czy to normalne iz gdy ściagam opatrunek zazywczaj jest czerwony śluz w kolorze krwi i ma nieprzyjemny zapach? - tak to normalne czy powinienem sie z tym zgłosic do hirurga ktory mnie prowadzi czy mozna temu samemu zaradzic? - proszę przez kilka dni robić sobie okłady z Rivanolu, jeśli to nie pomoże zgłosić się z problemem do chirurga, który Pana operował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi