Gość basia Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Prosze mi powiedzieć jak długo goi się pierś po wycięciu fragmentu o wymiarach 6x4x2 cm, ponieważ odczuwam bóle podczas wykonywania czynności a jestem już miesiąc po operacji. Bardzo proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Oczywiście ból może jeszcze się pojawiać. Choć nie wiem jak dokładnie zlokalizowane było zwapnienie, to lepiej udać się do lekarza, aby sprawdzić czy nie doszło do jakiegoś powikłania (np. krwiaka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anolli Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 moja mama również miała usuwane mikrozwapnienia, 3 dni po zabiegu odczuwała ból ręki, mówi że robi się jakaś sztywna, Czy może to być jakiś niepokojący objaw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Raczej nie powinny występować bóle ręki, ani zaburzenie neurologiczne (nie ma to powiązania z operacją), jedynie ból okolicy rany pooperacyjnej. Jeśli dolegliwości nie ustąpią w przeciągu najbliższych dni radzę udać się bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi