Gość Iwona Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Półtorej miesiąca temu miałam usunięty trzon macicy wraz z przydatkami ze względu na torbiele jajników i mięśniaki macicy. Tuż przed operacją skończyła mi się miesiączka. Przez długi czas wcześniej brałam hormony. Miesiąc po operacji byłam badana, wszystko było w porządku. Od kilku dni mam plamienia. Proszę o informacje, czy to jest normalne po operacji, czy też powinnam pójść z tym do lekarza? Z góry dziękuję za informacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Radzę w tej sprawie udać się na kontrolę do ginekologa. Takie krwawienia po tego typu operacji po tak długim czasie nie powinny raczej występować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helena Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 W 2006 roku usunięto u mnie macicę z przydatkami, od operacji kleję plastry estrogenowe(systen 50) dwa razy w tygodniu.Nie mam uderzeń gorąca,ani żadnych dolegliwości związanych z klimakterium, ale niestety podkrwawiam z pochwy co kilka dni, czasami są skrzepy .Byłam badana przez dwóch lekarzy i nie wiedzą dlaczego? Pan doktor powiedział mi, *tak może być i nie ma na to rady.Czy na pewno???? Proszę o odpowiedź.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi