Gość Justyna Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam... Jest już 7tyg. po laparaskopi torbiela jajnika , wszystko przebiegło ok rany w pachwinach zagoiły się szybko , ale raną koło pępka było od początku coś nie tak , dłużej miałam szwy bo się tak tam ``ślimaczyło ``taki był maziowaty wyciek . Potem może na 4-6 dni zasuszyło się ,szwy zdjęto mi i po jakiś 4-5 dniach zaczęło się od nowa ślimaczenie , ropa pojawił się pęcherzyk potem pękł wyciekła ropa . Teraz się trochę ślimaczy i lekko polatuje krew , i mam wrażenie że mam taką żywą tkankę na wierzchu . Jest to dla mnie bardzo uciążliwe i trochę mnie pobolewa. Byłam u mojego ginek.. prawie 2-tyg temu i powiedział że jeszcze z 2-tyg i się zagoi ale one już mijają i nic lepiej nie jest. Proszę o poradę czy coś się może dziać tam złego że tak się to paprze... Dodam że bardzo o to dbam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Najlepiej jeszcze w tej sprawie byłoby skonsultować się z chirurgiem. Być może doszło do zakażenie rany okolicy pępka co właśnie przejawia się wyciekiem z rany i powolnym gojeniem. Być może konieczne okaże się zastosowanie antybiotykoterapii miejscowej i/lub ogólnej. Może trzeba będzie wykonać posiew z rany na badanie mikrobiologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość burberry shawl Opublikowano 15 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Las personas que deseen asociarse a la Cooperativa JUAN XXIII, R.L. deben cumplir con burberry shawl http://www.corolis.co.uk/burberry-shawls-c-12/burberry-check-shawls-light-red-p-80.html los siguientes requisitos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi