Gość Karolina Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Witam ! przejrzałam *forum chirurgiczne* oraz *pytania do chirurga* , były tam watki związane z piciem alkoholu po zabiegu natomiast dalej nie wiem czy w moim przypadku mogłabym go spożywać , jak widać zbliża się sylwester i bardzo chciałabym napić się w towarzystwie znajomych . Miałam osuwana *torbiel* z zatok szczękowych 16 grudnia ( antybiotyków żadnych nie biorę jedynie zażywam *cirrus* i krople do nosa ) , wiem ze zabieg był dobrze wykonany ponieważ na twarzy nie miałam żadnych *siniaków* a opuchlizna zeszła po 2 h i tak nawet nie była zbyt widoczna , w związku z tym chciałabym zapytać czy mogę pic alkohol i czy zagraża mi *krwotok* lub jakieś inne powikłania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Można już swobodnie pić alkohol. Nie ma co do tego żadnych przeciwwskazań i nie powinny wystąpić z tego tytułu żadne powikłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi