Gość dorota Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 W czwartek miałam zabieg laparoskopowy usunięcia torbieli jajnika. torbiel usunięto prawie z całym jajnikiem. obecnie odczuwam ból tego jajnika i nie wiem dlaczego, czy jest to normalne???wspomnę że w sobotę dostałam okresu.proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2008 Ból może jeszcze oczywiście występować. Jednak dla pewności lepiej udać się na kontrolne badanie usg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dorota Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 lekarz narazie przepisał mi tabletki antykoncepcyjne i kazał wziąść pierwszą z nich jakby to był pierwszy dzień miesiączki( a jest 3).póki niewiadomo co to jest tylko tym się ratuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi