Gość Marek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Mam 15 lat , od kilku lat gdy ściągam napletek i wychodzi żołądź, napletek jest jak by przyrośnięty do żołędzia , koło że tak powiem otworu, napletek jest przyrośnięty, tak mi się wydaje jednym włukienkiem. Czy powinienem się martwic, co mam zrobić i czy to ma wpływ na wzrost mojego penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Bez badania trudno mi określić czy wszystko jest w porządku. Takie włókienko łączone napletek z żołędziem to jest tzw. wędzidełko czyli naturalna struktura penisa. Jeśli jednak przez to wędzidełko nie możesz całkowicie zsunąć napletka z żołędzia to znaczy, że jest zbyt krótkie. Poinformuj o tym problemie rodziców i udaj się bezpośrednio najlepiej do urologa. Taki stan może przeszkadzać w prawidłowym rozwoju penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi