Gość Marek Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam. Mam 16 lat i podczas kąpieli wyczułem małą grudkę w górnej części lewego jądra. Nie wiem, co to może być, jednak jestem przekonany że to NIE jest rak/nowotwór. czasem czuję promienny, lekki ból w górnej części lewego uda. Jeżeli to możliwe to chciałbym porady lub podejrzenia czy to jest coś poważnego oraz co mam z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania czym jest ta zmiana. Może to po prostu tak ukształtowane najądrze, może jakiś zwłókniały żylak powrózka nasiennego, może niewielka torbiel najądrza. Najlepiej o tym fakcie poinformować rodziców i udać się na konsultację najlepiej do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi