Gość Paweł Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wszystko było w 100% sprawne aż zauważyłem że Od 4 miesięcy miałem problem przy zdejmowaniu skórki z napletka i odczuwam ból.Bolało tylko przy wzwodzie jak ściągałem skórkę przy samym końcu tak jakby linkę zawiązał,bardzo naciągało skóre i przy mocniejszym pociągnięciu pękało wiązadełko.Udałem się do doktora dziecięcego ponieważ nie miałem jeszcze 18-stu lat.Przyjęła mnie pani doktor uznała że należy skrócić wiązadełko, wykonała zabieg wszystko się zagoiło a problem nadal był taki sam nic to nie dało:( Udałem się potem do Urologa wykonał następny zabieg przeciął skórę na napletku na środku to pomogło ale nie do końca.Skóra u dołu obok wiązadełka czasami pęka to przez to że wycięto wcześniej Wiązadełko i trochę go skrócono a podobno to nie było konieczne proszę o odpowiedz. Jeszcze jedno przy wzwodzie skóra nie chce się trzymać jak dawniej na napletku jest teraz trochę szersza ale z tym to chyba się już nie da nic zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania jaka w chwili obecnej jest przyczyna tych problemów. Niestety może okazać się, że ostatecznym sposobem rozwiązania tych problemów może być tylko całkowite obrzezanie. Proszę ponownie udać się na konsultację w tej sprawie do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi