Gość Sebastian Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam. Od około tygodnia mam problem z moim prawym jądrem. Nie jest ono opuchnięte ani powiększone , odczuwam tylko sporadycznie jakby ucisk podczas chodzenia(podczas dotykania i ściskania nie odczuwam bólu). Nie jestem w stanie dokładnie określić czy jest to jądra czy może jakiś naciągnięty mięsień i ból promieniuje. Dodam jeszcze , że mam 16 lat. Czy może to być związane z dojrzewaniem? Czy naprawdę warto udać się do lekarza i czekać w przychodni pięć godzin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania co może być powodem tychże dolegliwości. Być może to jakiś stan zapalny jądra. Radziłbym o tym problemie poinformować rodziców i tej sprawie skonsultować się z lekarzem bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi