Gość Tomasz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam! Ostatnimi czasy wieczorami swędzi mnie skóra. Dosłownie wszędzie. Cały czas muszę się drapać. Nie zauważyłem żadnych patologicznych zmian na skórze. Nie wiem czym to jest spowodowane. Kładąc się spać, swędzenie nasila się przez co mam trudności z zaśnięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewa Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Mam identyczne objawy i jeszcze nie znalazłam na to sposobu....Tak mnie to męczy,że całą noc prawie nie śpię....Czy jest na to jakiś sposób...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barbara Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 mam podobny problem, swędzenie nasila się po południu i tak do wieczora, rano wydaje mi się że już jest dobrze ale po południu znowu to samo, swędzi mnie na brzuchu ,na udach co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 30 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Trzeba w tej sprawie udać się na konsultację do dermatologa. Dermatolog wyda zalecenia co do konkretnych badań. Być może taki stan związany jest np. z jakimś uczuleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LOLA Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 mam ten sam problem. moze to byc spowodowane albo suchoscia skory albo nerwami-przynajmniej u mnie tak jest.wiec zawsze sie mcno balsamuje i biore na noc tabletke uspokajajaca-wtedy przechodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sylwia Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 U mnie naśila się bardzo często wieczorem i jest to bardzo denerwujące. Pomóżcie, są na to jakieś metody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Moja żona miała to samo i nie wiedziała długo z czego się to bierze.Leczyła się nawet na świąd. A okazało sie że przyczyna była prozaiczna,otóż w Bułgarii kupiła sobie śliczną bluzeczkę i to ona okazała się winowajcą powodowała to swędzenie wieczorne,wywaliła ją i jest spokój:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jan Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Opisane objawy miała moja żona. Swędziało pół roku. Powód odkryty po czasie był prozaiczny ostre słońce Egiptu, słabe filtry i mało nawilżaczy po opalaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baloon Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 u mnie podobne objawy okazały sie świerzbem. novoscabin, szare mydło zyrtec i po miesiacu przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość merle Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 a jak stosować ten novoscabin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Baloon Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 musisz najpierw wziąć ciepła kąpiel z szarym mydłem, potem natrzeć całe! ciało płynem. I tak codziennnie aż do wyleczenia. Świąd nie ustepuje tak szybko, dlatego są zalecane leki przeciwalergiczne żeby zniwelować. No i wszyscy którzy z Toba mieszkaja muszą sie leczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość merle Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 ohh... masakra! ide do lekarza jutro zbey potwierdzic czy to swierzb ale sie chyba zarazilam od chlopaka :(( dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 14 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Witam.Takie swędzenie skóry może być spowodowane poważną chorobą wątroby która na razie nie daje innych objawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kinga Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Miałam tak samo wiec zamiast płynu do kąpieli zaczełam używać mydła dla dzieci i problem znilł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Małgorzata Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Też mam świat wieczorem i w nocy zrobiłam badanie cholesterolu , tarczyca , próby wątrobowe wszystko ok , bylam u psychiatry bo myślał że to podłoże i nic leki biorę na stres , alergię i dalej swędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogdan Opublikowano 22 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2019 Mialem swedzenie przez 6 miesiecy, dermatolog przepisal mi ten krem i minelo po tygodniu-Clobetasol 0>05 cream. Myslalem ze juz mi to nie przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościni Opublikowano 31 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 Spróbujcie B12 ona pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi