Gość xyz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam. od wielu długich dni często czuje dyskomfort jąder/moszny. To jakby dziwny ból który nie boli acz strasznie denerwuje. Nie wiem co robić, pare miesięcy temu miałem je badane i wszystko było ok z tym ,że coraz silniej to odczuwam. Poza tym moszne mam lekko zaczerwienioną. Aczkolwiek pratkycznie nie widać różnicy. Czasami przeradza się to w ból lewego jądra jednak nie jest on aż tak silny. Może ma w tym związek wpływ psychiki ? Strasznie się tym przejmuje. Proszę o pomoc i z góry dziękuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Trudno mi określić bez badania co jest podłożem tychże dolegliwości. Najlepiej w tej sprawie byłoby skonsultować się bezpośrednio z urologiem. Może ten stan jest związany np. ze stanem przewlekłym zapalnym jąder i/lub najądrzy, a być może np. żylakami powrózka nasiennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość l Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 To musi byc grzybica ujawniona potem chyba w lecie sie uaktywnia. Albo byles ostatnio w Warszawie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi