Gość poitrek Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam Mam 30 lat. Od jakiegoś czasu pobolewa mnie prawe kolano. Wyczułem też guza od wewnętrznej strony, nie na kolanie leczy jakby w męsniu. Chirurg stwierdził również że jest ta zmiana jest w mięśniu. Mam skierowanie na USG. Chciałbym się zapytać czy taki guz to rak? Czy może to być coś innego? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Trudno określić bez badań dodatkowych czyli USG, a być może także biopsji cienkoigłowej zmiany celem oceny cytologicznej. Każda zmiana guzowata jest podejrzana o proces nowotworowy zależy tylko czy łagodny czy złośliwy. Bez określonych badań nikt Panu na to pytanie nie odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewka Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Hej od 20 lat mam *twardą narośl w kolanie* lekarze u których byłam twierdzą, że jest to martwa kość i jest to normalne w ich ocenie . Może tak ale cały czas odczuwam ból w kolanie i nie mogę ćwiczyć chociaż od 10 lat chcę schudnąć i wiem, że jedyną dietą śą ćwiczenia . Ja chętnie bym ćwiczyła ale ból na to mi nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi