Gość Krystian Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam. Badając samoistnie dotykiem jądra co jakiś czas czułem że prawe jest większe a lewe lekko mniejsze. Z tego co wyczytałem dowiedziałem się że taki stan jest normalny. Jednak parę dni temu zauważyłem coś co mnie zaniepokoiło, wydaje mi się że jądra przestawiły ( zamieniły ) się miejscami. Dlatego proszę uprzejmie o dopowiedz, czy jest to możliwe i jakie mogą być konsekwencje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 To raczej niemożliwe, aby doszło do zamiany usytuowania jąder. Powrózki nasienne, które łączą jądra z jamą brzuszną do tego nie mogłyby doprowadzić. Jeśli masz wątpliwości udaj się z tym problemem do lekarza bezpośrednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi