Gość Jakub Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam serdecznie wszystkich czytających ten wątek. Mam nadzieję że ktoś z was pomoże mi w moim problemie. Problem wygląda następująco. Od jakiegoś czasu zauważyłem że podczas wzwodu mojego penisa zaczął mnie trochę pobolewać i kiedy naprężałem go jeszcze bardziej to ten ból był coraz większy. Myślałem że jest od zbyt częstego stosunku seksualnego z moją dziewczyną (1,2 a nawet 3 razy dziennie przez okres około miesiąca) lecz okazało się że jednak nie. Przez kilka dni nie współżyliśmy. Dzisiaj wyczułem coś bardzo twardego w penisie. Znajduję się to gdzieś mniej więcej na środku całego penisa, wyczuwalne od dołu. Ten guz wyczuwalny jest podczas spoczynku jak i wzwodu. Podczas wzwodu przy dotknięciu strasznie boli. Guz ma około 1cm. Czuć że jest bardzo twarde. Ten guz jest tak jakby w środku penisa. Zauważyłem też że penis powiększył się o jakieś 1 cm , troszkę pogrubiał i zrobił się bardzo bardzo mocno twardy (po tym czasie współżycia) . Bardzo mnie to zaniepokoiło ponieważ nigdy nie miałem żadnych problemów z prąciem. Nie palę już 10 tygodni, nie piję i nie stosuje żadnych środków wspomagających i innych rzeczy. Oczywiście nie zażywam narkotyków i nie przyjmuje żadnych leków. Mam 19 lat. Bardzo proszę o wyjaśnienie mi co to może być i co mogę zrobić w tej sytuacji. Mieszkam w małej miejscowości i nie mam możliwości pójścia do lekarza. Jeżeli będzie to konieczne to pojadę do większego miasta i tam się przebadam. Z góry Dziękuję i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Bez bezpośredniego badania trudno mi określić co może być powodem takiej zmiany w penisie. Może to jakiś stan zapalny ciał jamistych lub gąbczastych prącia. Najlepiej w tej sprawie byłoby skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi