Gość Wystraszony Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Witam, mam niemały problem, otóż dzisiaj rano wszystko było w porządku, gdy wyszedłem na autobus to troche zmarzłem i wróciłem do domu bo ten nie przyjechał. W domu zobaczyłem na penisie białą wydzielinę, podczas oddawania moczu popiekło troche, to samo gdy chciałem sprawdzić masturbując się. Rano jeszcze nic nie czułem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Takie objawy sugerują zapalenie cewki moczowej. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Zapewne będzie konieczne wprowadzenie leków odkażających drogi moczowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi