Gość Sebastian Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam. Mam 18 lat .Mam problem z dużą ilością obwisającej skóry na moim penisie w spoczynku ma rozmiar 8cm a podczas erekcji wynosi 15cm i wszystko jest w porzadku po za tym ze w stanie spoczynku moj penis ma duzy nadmiar skory ,tak jak ktos by ciągnoł ją z calej siły i puścił i tak wisi ok 2cm .Czy to jakis problem?? dziwnie to wygląda ,ale problemów z czynnościami na codzień nie mam!!! prosze o rade !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Raczej nie jest to żaden problem tylko po prostu taka odmiana anatomiczna budowy Pana penisa. W razie wątpliwości proszę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 A to już mi lepiej dziękuje,A wątpliwości nie ma teraz żadnych.A co do ćwiczeń powiekszających poleca to pan czy nie za bardzo? I jakie są najlepsze prosiłbym o link.Był bym dozgonnie wdzięczny. Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Nie polecam żadnych ćwiczeń powiększających. Więcej przez nie szkód niż jakichkolwiek efektów pozytywnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sebastian Opublikowano 4 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 Aha to dobrze, tak jak pisalem nie chodzi mi o wielkość bo nic do niej niemam znam gości co mają dużo dużo mniejszego Penisa . Chodziło mi tylko i wyłącznie o dużą ilość zwisającej skóry.A ze w spoczynku wydaje się być mały to nic nie poradze przeciez nie będzie nonstop w erekcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi