Gość Aneta Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Bóle głowy Od jakiegsc czasu mam takie szczykanie ,mrowienie po prawej stronie głowy .ostatnio jest prawie codziennie,do tego takie uczucie jak przy zapaleniu ucha prawego i takie takie ciepło w głowie jak przy grypie,bardzo mnie to martwi.Byłam u neurologa ,dostałam tabletki SYMPRAMOL,ale poprawy nie widac Myślę o zrobieniu tomografi .Proszę mi doradzic co robi ,co to może byc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Radziłbym w tej sprawie jeszcze skonsultować się z laryngologiem. Bóle mogą być np. spowodowane zapaleniem zatok lub zapaleniem ucha środkowego. Dopiero po konsultacji laryngologicznej (w zależności jak ona wypadnie) należałoby ponownie skonsultować się z neurologiem i rozważyć ewentualnie TK głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Irena Opublikowano 5 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2011 Mnie strzyka w glowie nad okiem,szczególnie wtedy,kiedy zaczynam spożywac jakis pokarm.Biorę leki od neurologa Amizepin 200mg i Ckonazepamum 0,5 mg.Kiedys to mi pomogło i to po tygodniu. Teraz historia powtórzyła się,ale leki nie pomagają,a biorę je już ponad 2 miesiące.Nie wiem co robic,bo bardzo mnie to denerwuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi