Gość Wojtek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Trzy tygodnie temu przeszedłem operację przepukliny pępkowej. Wprawdzie w coraz mniejszych ilociach, ale ciagle sączy mi się ropna bezwonna wydzielina z pępka. Nie wiem czy to stan, którym na tym etapie należy sie bardzo niepokoić? Kupiłem pas pooperacyjny i nie wiem czy już mogę go nosić? Czy jest to konieczne? :) bede wdzieczny za komentarz fachowca. ~Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Nie wiem czy to stan, którym na tym etapie należy się bardzo niepokoić? - może to nie ropa tylko płyn surowiczy, taki płyn surowiczy może występować i wydzielać się jeszcze długo po takim zabiegu, w razie wątpliwości trzeba z tym problemem udać się na wizytę kontrolną do chirurga Kupiłem pas pooperacyjny i nie wiem czy już mogę go nosić? - można go już nosić Czy jest to konieczne? - jeśli przepuklina była niewielka to nie ma takiej konieczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi