Gość bartek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam, moja mama odebrała wyniki badania patomograficznego, niepokoi mnie pary rzeczy. Rozpoznanie kliniczne wyszło * *Tu mammae sin. R-4.* natomiast Pełne rozpoznanie patomograficzne: *Laesio fibro-cystica mammae, (B2)*. Na każdej innej stronie dowiaduje się czegoś innego, że to rak, że to po prostu guzk który trzeba wyciąć, proszę o pomoc pozdrawiam, bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 mam to samo tylko jeszcze R-4a w poniedziałek wybieram się do lekarza z wynikami trzeba być dobrej myśli , lekarze zapewniają ze to nic wielkiego nawet przy biopsji grubo igłowej nie chcieli się tego podjąć bo stwierdzili ze to chyba nic groźnego. tak że jestem dobrej myśli:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi