Gość Ela Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Witam jestem po operacji żylaków byłam już u kontroli po ale męczy mnie jedno pytanie,miałam operację żylaków kończyny dolnej i pomiędzy udem a podudziem wyszła mi mała kuleczka lekarz powiedział że to węzeł chłonny a nie nowy żylak i że to stan po operacji czy powinnam coś zrobić z tym węzłem czy on sam zejdzie czy iść za jakiś czas jeszcze raz z nim do lekarza?Proszę o odpowiedź i dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Jeśli to powiększony rzeczywiście węzeł chłonny odczynowo to zazwyczaj zmniejsza się po około miesiącu po zabiegu. Jeśli do tego nie dojdzie proszę ponownie w tej sprawie udać się na kontrolę bezpośrednio do lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ela Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dziękuję za odpowiedź pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi