Gość Cyprian Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 A więc mam 3 Problemy z Penisem a Mam DOPIERO 14 LAT. A więc 1 problem to nadmiar skóry gdy jest normalny to mi zwisa skora a przy wzwodze nie moge odkryc tzw.Grzybka bo to bardzo boli.2 Problem to niby kasztak taki pryszcz mi sie w nocy pojawil czy to normalne czy mam gdzies isc a wstydze sie mamie powiedziec ... . 3 Problem to krzywy penis ale to niby nie przeszkadza prosze o ODP. *MĄDRE* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 1 problem to nadmiar skóry gdy jest normalny to mi zwisa skora a przy wzwodze nie moge odkryc tzw.Grzybka bo to bardzo boli. - takie objawy mogą wskazywać na zbyt wąski pierścień napletka co niestety może wymagać korekcji chirurgicznej, radzę o tym problemie powiedzieć rodzicom i udać się na konsultację do urologa 2 Problem to niby kasztak taki pryszcz mi sie w nocy pojawil czy to normalne czy mam gdzies isc a wstydze sie mamie powiedziec .. - taka zmiana to zapewne zaczopowany gruczoł łojowy w stanie zapalnym, nie wymaga taki stan leczenia, należyta higiena tej okolicy powinna w przeciągu kilku dni doprowadzić do wycofanie się takiej zmiany 3 Problem to krzywy penis ale to niby nie przeszkadza - wszystko zależy od tego jak bardzo jest krzywy ten penis, niewielkie skrzywienie nie wymaga żadnej interwencji, najlepiej, aby rzeczywiście Twojego penisa zobaczył urolog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi