Gość kupis Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Hey .mam 21 lat i pytanie.mianowicie chodzi o to ze od jakiegos miesiaca no moze wiecej pije wody i herbaty na noc niz zwykle ale jak sie rano obudze to niedosc ze bardzo chce mi sie oddac mocz to jeszcze boli mnie z tylu w okolicy ledzwiowej,nie wiem to moze nerki.Bol nasila sie przy wdechu powietrza.Dodam ze po oddaniu moczu przechodzi zaraz albo za chwile.Niekiedy po wypiciu budze sie w nocy kilka razy wlasnie z tym uczuciem i parciem na mocz i ide do wc.czym ten bol jest spowodowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Najlepiej w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Bez badań dodatkowych trudno określić. Objawy jakie opisujesz mogą wynikać z zapalenia dróg moczowych dlatego ważne byłoby wykonanie badania ogólnego moczu oraz być może USG jamy brzusznej zwłaszcza układu moczowego. Lekarz po bezpośrednim badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi