Gość Tomek Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Dzień dobry. Wczoraj miałem zabieg usuwający stulejkę. Zabieg był przeprowadzony pod narkozą. Wizytę kontrolną mam dopiero za tydzień . Głównym pytaniem jest : Czy przez ten tydzień mam ćwiczyć odprowadzanie napletka czy raczej mam dać mu spokój i dopiero po wizycie kontrolnej to zacząć robić . PS. Chirurg ,który przeprowadzał mi zabieg nic o tym nie wspominał ani mnie ani moim rodzicom dlatego pytam Pana. Czekam na odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Nie jestem lekarzem ale czytałam na tym forum, że dwa dni po zabiegu chłopak ćwiczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi