Gość Mateusz Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Witam Od dluzszego czasu zauwazylem, ze na mojej skorze miedzy jądrami a odbytem są dwie rozowe plamy (jakby od ukąszenia komara) które często swędzą. Gdy się troche podrapie to wtedy schodzą małe białe płaty jakby schodziła skóra a ona dalej jest różowa. Czy to może być grzybica? Jeśli tak to jak można temu zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Trudno mi określić co to może być bez bezpośredniego badania. Być może rzeczywiście zmiany mają podłoże jakiegoś zapalenia typu grzybiczego lub bakteryjnego. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 czy to jest miedzy jadrami a odbytem i ma 2-3cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Załamany Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Mam podobną sytuację, mam takie coś miedzy odbytem i jądrami, na skórze jąder zaczerwienienia które swędzą i na skórze głowy, lekarze stwierdzili u mnie ŁUSZCZYCE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi