Gość Władysław Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Od 16 miesięcy mam przepuklinę pachwinową i czekam na zabieg. Od 4-ch dni przepuklina się schowała i nie ma żadnego wybrzuszenia w pachwinie i nic mi nie wychodzi ale czuję pieczenie jak dotykam w miejscu gdzie przepuklina wychodziła. Nie mam problemów z oddawaniem stolca i wiatrów.Nie wiem czy mam zacząć się już tym martwić a może jest to normalne.Proszę o jakąś poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 To normalna sytuacja. Worek przepuklinowy zapewne nadal znajduje się w kanale pachwinowym tylko z niego się nie wydobywa. Trzeba zoperować przepuklinę, a obecne objawy tylko wskazują na jej istnienie, a nie powikłania z nią związane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi