Gość pawel Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 Witam. od jakiegos miesiaca mam zaczerwienione ujscie cewki moczowej. Nieraz to swędzi (teraz już bardzo rzadko, praktycznie wcale). Wydaje mi się, że góra żołędzia przy zewnetrznym wyjsciu cewki moczowej jest lekko zgrubiona i żoładz wygląda przez to troszke innaczej - tak jakby byl dluzszy. Do tego zaczerwienienia i lekkiego zgrubienia zauwazylem, ze po rozszerzeniu ujscia cewki moczowej jest w wewnatrz dosyc ciemny, tak jakby bordowy kolor skóra/wnetrza ujscia cewki moczowej. Nigdy wczesniej tam nei zagladalem i nie wiem czy to tak musi byc czy dopiero teraz cos takiego sie zrobilo. Wydaje mi sie takze ze od tego czasu czesciej oddaje mocz i nieraz zaraz po oddaniu moczu mam wrazenie ze znow mi się chce przez co probuje oddac go troche na sile. Mozliwe, ze robie tak przez to, ze byc moze zatwierdzilem sobie w glowie ze jest to zwiazane z tym zaczerwienieniem mimo, ze moze to nie byc to tego wina lecz tego ze spozywam w ciagu dnia duzo plynow. Nieraz po orgazmie takze czuje swedzenie w ujsciu cewki moczowej oraz jest ono wtedy bardziej zaczerwienione. Bardzo prosze o odpowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Trudno mi określić co jest przyczyną tego stanu bez bezpośredniego badania. Zaczerwienie ujścia cewki moczowej może mieć podłoże zapalne (np. grzybicze) co wyzwala dolegliwości jakie Pan opisuje. Ciemniejszy kolor ujścia cewki moczowej jest naturalnym kolorem i nie wiąże się z patologią. Radziłbym w tej sprawie najlepiej skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 w ostatnim czasie jednak już w ogóle nie odczuwam swędzenia itp. Czy *zoladz* na samym koncu (ujscie cewki moczowej) powinien byc lekko zaczerwieniony ? bardziej niz reszta *zoledzia* ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Tak, zazwyczaj penis w tym miejscu jest lekko zaczerwieniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi