Gość Karol Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam. Mam pytanie dotyczące drutów Kirscherna. Otóż 10 maja 2010 roku miałem wypadek. Miałem złamaną nogę w okolicach kostki. Mam wsadzone trzy druty. Moje pytanie jest takie: czy druty będą wyciągane pod narkozą, czy pod miejscowym znieczuleniem. Czy będę odczuwał ich brak po wyjęciu. Czy będę mógł normalnie chodzić bez nich odrazu. Oraz w jaki czas przebywałbym w szpitalu. Za odpowiedż będę bardzo wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 czy druty będą wyciągane pod narkozą, czy pod miejscowym znieczuleniem? - z reguły w znieczuleniu krótkim dożylnym Czy będę odczuwał ich brak po wyjęciu? - nie Czy będę mógł normalnie chodzić bez nich od razu? - tak Oraz w jaki czas przebywałbym w szpitalu? - 1-2 doby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hubert Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Ja mam 11 lat i gdy gralem w pilke koszykowo zlamalem palca 5 mam 2 druty bardzo boje sie sciagania drutow nie wiem jak bedzie. Mam juz siciagniete szwy a gips mam okolo 3tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ruri Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Żadnego znieczulenia. Wyciąganie drutów nic (prawie) nie boli. Tylko kombinerki, rach ciach i druta nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej Opublikowano 31 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 wlasnie mi z reki wyjeli 3 druty jakies 4 godz. temu i zdycham z bolu probujac cos w necie znalezc. boooolllllliiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 mi też dziś wyjmowali druty z palca, bardzo bolało, jeden drut nie chciał wyjśc i lekarz musiał szarpać. Teraz niestety też boli i szczypią ranki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi