Gość Julia Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Dnia 7 listopada 2010r miałam usuniety wyrostekm metoda laparoskopowa ,po 10 dniach zostałam wypisana ze szpital miałam zapalenie pecherza poniewaz goraczka ustapiła dostałam antybiotyk.Po 6 dniach trafiłam znowu na oddział chirurgii z silnym bólami brzucha,garaczka 38 stopni,wczesniej tez wymiotami,bol brzucha byl nie do opiania nie mogłam sie ruszyc wstanie z lozka i pojscie dop toalety sprawiała mi duza trudnosc tym bardziej ze bol brzucha uniemozliwił mi ruch wiec szłam jak zółw zwinieta w kłebek.Po przyjeciu na odział chirurgii gdzie byłam 2 dni,podejrzewano rope i przygotowywano mnie do ponownej operacji ktora sie nie odbyła.Po 2 dniach przeniesiono mnie na oddział wewnetrzny rozpoznano*ostre odmiedniczkowe zapalenie nerek,zastój moczu w prawej nerce,kamice moczowodowa pawostronna i kamice woreczka zołciowego i stan po operacji wyrostka.crp 268,liczne szczawiany w moczu,po wypisano mnie z crp 23. w grudniu zrobiłam ponowne badania moczu i krwii-crp spadło do 5,6 w moczu nadal liczne bakterie i szczawiany,usg nie wykazało ropy mimo to nadal czuje bol w podbrzuszu ,szczegolnie przy poruszaniu sie siadaniu,przekrecaniu sie na drugi bok,oddawaniu moczu i po nim,oddawaniu stalca,przypominam ze operawana byłam na wyrostek 7 listopada a juz mamy 11 grudzien Panie doktorze nie wiem co robic jestem młoda 22 letnia dziewczyna i musze sie skupic na nauce prosze mi pomoc. Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 W chwili obecnej radziłbym wykonać ponownie kontrolne USG jamy brzusznej głównie z oceną dróg moczowych i wynik skonsultować z urologiem. Takie utrzymujące się dolegliwości mogą być konsekwencją utrzymującej się kamicy dróg moczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi