Gość Marcin Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Doskwiera mi czasem (rzadko, nieregularnie) ból po wewnętrznej stronie uda (lewego). jest to ból ostry, odczuwalny jako silne uszczypnięcie lub ukłucie wielu szpilek. czasem jednorazowo, czasem w serii po kilka razy powtarzając się przez ok. 5min. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Trudno mi określić bez bezpośredniego badania. Trzeba w tej sprawie udać się do lekarza. Taki bóle mogą mieć podłoże neuralgiczne czyli mogą być spowodowane samoistnym podrażnieniem nerwów obwodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Joanna Opublikowano 17 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Mam pytanie do Marcina odnośnie tej dolegliwości, ponieważ spotkało mnie coś podobnego. Czy wizyta u lekarza pomogła, czy ból samoistnie minąl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi