Gość xyz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam. Mam następujący problem kiedyś miałem chroste na penisie czerwona nie boląca po naciśnięciu wydobywała się z niej ropa, lecz po czasie zniknęła znajdowała się ona mniej więcej na środku. Teraz problem powrócił z tym że u dołu Penisa w okolicach worka?? Co mam robić czy czuć zgrożenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 To zapewne w stanie zapalnym zaczopowany gruczoł łojowy. Z reguły taka zmiana goi się samoistnie w przypadku zachowania należytej higieny osobistej. Jeśli do tego nie dojdzie trzeba bezpośrednio skonsultować się z lekarzem (np. trzeba będzie zastosować leki miejscowo z dodatkiem antybiotyków, które są dostępne na receptę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Mimo precyzyjnego opisu nie wiedomo co to dokladnie moze byc bo wg moich pacjentow krosta to po prostu krosta tymczasem nie jest to takie proste. Radze wykluczyc tez takie mozliwosci jak choroba weneryczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi