Gość Tomasz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Witam. mam problem, a mianowicie od kilku dni zaczęło mnie boleć po lewej stronie czaszki( z tyłu) po lewej stronie czuje, że jest mały guzik, który boli(oraz miejsce pod nim) przy dotykaniu oraz skręcaniu głową. Nie odczuwam żadnych powikłan neurologicznych(utraty równowagi, tracenie ostrosci widzenia itp)Chciałbym jeszcze dodac, że od kiedy pamiętam to mam tego guza lecz nigdy mnie nie bolał, a napewno nie przez kilka dni z rzędu, jutro udam się do lekarza jeżeli ból nie przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Trudno mi odpowiedzieć czym może być ten guzek bez bezpośredniego badania. Z opisu guzka i jego położenia może wynikać, że jest to kaszak i to w chwili obecnej w stanie zapalnym (gdyż daje dolegliwości bólowe). Najlepiej z tym problemem udać się na konsultację do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Gdy dotykam nie boli bezposrednio ten guzek tylko trochę pod nim,(tak jakby na samym dole czaszki) być może to *coś* nie jest niczym poważnym lecz wole dmuchać na zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kinga Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ja też od kilku mies mam mały guzek na potylicy po lewej stronie i czuje tam dziwny ucisk czy ktoś może mi odp czy są tam węzły chłonne ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi