Gość Adam Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Wczoraj podczas stosunku z partnerką, nagle, przeszył mnie bardzo ostry ból w prąciu i utrzymywał się przez najbliższe 20 minut. Nie nastąpił wytrysk. Wyskoczyła mi żyła, która bardzo silnie pulsowała. Gdy udałem się do łazienki podczas oddawania moczu pociekło trochę krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Być może w czasie stosunku może zbyt mocnego doszło do urazu ciał jamistych prącia z urazem cewki moczowej co spowodowało wyciek krwi z cewki moczowej. Jeśli ten stan samoistnie ustąpi (a tak powinno być) nie należy się tym martwić. Jeśli jednak nadal będzie wyciekać krew z cewki radzę w tej sprawie pilnie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi